MIREASA PENTRU FIUL MEU. LAUR: Oanei ii place sa scormoneasca acolo unde este nasol si iese rau

Unul dintre momentele sensibile ale editiei de joi a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a fost discutia purtata pe seama replicilor mai taioase purtate de doamna Daniela cu anumiti concurenti ramasi in Casa.

Moderatoarea Mirela Boureanu a remarcat faptul ca doamna Daniela se astepta ca Oana si Laur sa fie descalificati si ea, impreuna cu Alin ar fi fost pastrati in Casa.

De aici si reprosul facut de Laur la adresa iubitei lui: “N-ai vazut ca erau alte motive pentru supararea doamnei Daniela? De ce te-i apucat tu sa vorbesti despre asta? Vroiai sa stii tu de ce era dezamagita? Se astepta sa fii tu descalificata. Puteai sa lasi asa dar tu cauti tot timpul. Asa ai facut si cu biletul. Unde simti ca e nasol, acolo dezvolti ca si cum ai zice <<hai scoateti raul din voi!>>. Ei nu sunt rai dar tu ii scarmi.”

Mirela Boureanu i-a cerut lui Laur sa detalieze reprosul facut anterior Oanei insa Laur s-a rezumar doar la a mai remarca: “Oana fara sa-si dea seama scarmana acolo unde este nasol si nu este bine.”