MIREASA PENTRU FIUL MEU. LAURA: Am fost marginalizati inca de cand am intrat in Casa

Cele doua cupluri au revenit din mica vacanta petrecuta la Bodrum si, in scurt timp, au inceput discutiile in contradictoriu, sarea si piperul acestui show.

Nominalizarea lui Viorel, de catre Andrei, a dat startul unei noi dispute verbale ramasa, ca multe altele, fara nicio concluzie.

Andrei s-a simtit nevoit sa-si justifice alegerea facuta si i-a readus aminte lui Viorel ca amandoi sunt angrenati intr-o conpetitie si ca tot ceea ce fac este in conformitate cu interesele personale.

Andrei: “Noi suntem intr-o competitie. Suntem de un an de zile aici. Iti dai seama ca de afara s-au facut sute de strategii si s-ar mai putea face.”

A fost momentul in care doamna Aurica si apoi Laura au subliniat faptul ca, inca de la intrarea in Casa, in luna februarie, s-a simtit o distanta intre concurentii mai vechi si cei mai noi.

Laura: “Am fost marginalizati. Nu este vina noastra ca am fost acceptati si am intrat in cea de-a doua transa.”

Chiar daca a recunoscut ca pentru el conteaza foarte mult vechimea unui concurent in Casa, Andrei a marturisit ca ii este mai usor sa-i nominalizeze pe Viorel sau pe Laura, mai ales ca, au schimbat foarte putine cuvinte de cand acestia au intrat in competitie.

Sursa foto: Captura Antena 1