MIREASA PENTRU FIUL MEU. LORENA isi uimeste fanii cu un nou look

Au existat numeroase opinii contrarii in legatura cu decernarea titlului de “mireasa sezonului 3” MPFM. Chiar daca titlul i-a revenit, conform voturilor, Constantinei, au fost si numeroase voci care au vazut in Oana adevarata campioana a stagiunii sau chiar pe Cristina, cea mai votata dintre cele dou mirese.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre sezonul cu numarul 2. Lorena a castigat titlul de “mireasa sezonului” in conditiile in care nimeni nu a incercat sa-i conteste victoria. Mai mult decat atat, frumoasa bruneta s-a si casatorit in finala sezonului 2 cu George, la capatul unei ceremonii de basm.

Tanara si plina de dezimvoltura, Lorena a decis in urma cu putin timp sa faca o schimbare spectaculoasa de look care i-a suprins nu numai pe cei apropiati ci si pe miile de fani. Lorena a decis sa renunte la parul ei brunet in detrimentul blondului.

Lorena a postat pe contul personal de socializare o fotografie in care apare complet schimbata. Aceasta a renuntat la parul negru in favoarea unui saten deschis cu suvite blonde. Machiata atent si aranjata pana la ultimul detaliu, Lorena este greu de recunoscut.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Andrei si Cristina, poze incendiare din Grecia

Chiar si asa, fotografia fostei concurente a fost apreciata intr-un numar mare de prieteni. Semn ca schimbarea a fost una de bun augur.

Cu un zambet discret si privind direct in aparat, Lorena pare extrem de sigura pe ea, dar mai ales pe decizia luata recent, aceea de a-si schimba look-ul.