MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mariana, in ipostaze mai sexy ca niciodata

Grigore si Mariana sunt unul dintre cele doua cupluri ale sezonului 3 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” care au decis sa devina sot si sotie.

Daca pe Grigore il cunoasteam si inainte de a intra in Casa in urma evolutiei de la “Dansez pentru tine” personalitatea Marianei s-a conturat in cele 12 luni de emisiune.

S-a dovedit a fi una dintre cele mai serioase concurente ale stagiunii, dovada fiind si acuzele aduse Oanei, in utimele saptamani de competitie, prin care o judeca pe aceasta pentru actele intime avute in Casa cu Laur.

Odata iesita afara, iubita lui Grigore ne demonstreaza insa ca poate fi si o femeie extrem de senzuala. Pe contul personal de Facebook,

Mariana are mai multe fotografii cu ea dinainte sa intre in competitie. in imaginile cu pricina, concurenta a pozat in ipostaze sexy, in care nu ai fi crezut ca o sa o vezi.

Mariana si Grigore s-au cunoscut in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, in urma cu mai bine de un an. Cei doi fosti concurenti au format primul cuplu din competitiei si s-au decis sa-si uneasca destinele in finala reality show-ului matrimonial, pe data de 30 august 2014.

Sursa stire: spynews.ro