MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mariana si Grigore in continuare un cuplu delicat si cu bun simt

Mariana si Grigore au reprezentat cel de-al doilea cuplu care s-a casatorit in finala sezonului 3 MPFM. Mai putin mediatizati decat celelalte relatii ajunse pana in ultimul act al competitiei, cei doi posteaza periodic imagini din propriul camin conjugal.

Discreti, la fel ca si pe tot parcursul competitiei, Mariana si Grigore sunt tot timpul nedespartiti. Pentru moment nu si-au gasit inca de munca insa sunt perspective ca in curand ambii indragostiti sa-si gaseasca joburi adecvate.

Ultima lor fotografie postata pe Facebook a atras numeroase comentarii favorabile, mai toti admirand ca au ramas aceeasi copii frumosi si indragostiti nebuneste unul de altul.

Nu avea cum sa fie adusa in dicutie comparatia cu actuala stagiune MPFM, comparatia fiind total in defavoarea actualilor concurenti.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Traian relaxat dupa despartirea de Corina

Mariana si Grigore ar putea fi in orice moment un exemplu de delicatete si bun simt pentru actualii aspiranti la titlul de finalisti ai sezonului 4, pana in acest moment, dintre actualii concurenti, foarte putini demonstrand ca sunt cu adevarat pregatiti pentru marele pas al casatoriei.