MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida este insarcinata?

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, este pe cale de a-si implini o dorinta la care visa de mai multa vreme. Ziaristii tabloidului wowbiz.ro au anuntat ca indragita artista este insarcinata.

Chiar daca Mirela Boureanu nu a confirmat inca aceasta informatie, stirea nu a surprins pe nimeni, frumoasa blonda in varsta de 30 ani marturisind in numeroase randuri ca intentioneaza sa aiba un copil cu sotul sau Alexandru, sursa citata dand ca sigura venirea pe lume a unui mostenitor in primavara anului viitor.

Marea Finala a sezonului 3 al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va avea loc pe data de 30 august insa semne de intrebare se pun pentru persoana care ar putea sa-i ia locul Mirelei pentru prezentarea editiei viitoare, din momentul in care actrita va intra in concediu prenatal.

Producatorii emisiunii au in vizor, deja, cateva nume, unul dintre cele mai vehiculate fiind cel al actorului Adrian Nartea, cel care a si cochetat cu acest show televizat in urma cu cateva luni, cand concurentii acestui sezon au fost supusi unei probe speciale, pentru castigarea unui autoturism. La acel moment, Adrian Nartea a fost implicat in show si s-a descurcat de minune, spre satisfactia producatorilor.Adrian Nartea s-a insurat cu fotomodelul Alina Ferinceac in urma cu doar 4 zile

Pe de alta parte, se aude si varianta inlocuirii Mirelei tot cu o femeie, si chiar exista posibilitatea sa fie aleasa o tanara din actuala echipa de productie a emisiunii.

Sursa stire: wowbiz.ro