MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida face cumparaturi pentru fetita ei

Moderatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” este in acest moment o viitoare mama extrem de fericita. A trecut peste perioada critica de sarcina de care se temea atat de mult dupa doua accidente care au impiedicat-o sa aiba un copilas mai devreme.

Mirela Boureanu are un program zilnic destul de incarcat. Prezinta inca show-ul cu aceeasi placere ca si pana acum insa apropierea momentului in care va naste au adus o noua preocupare in viata artistei.

Impreuna cu sotul ei, Mirela viziteaza din ce in ce mai des magazinele cu lucruri destinate noilor nascuti dar si targurile de profil, precum cel desfasurat in weekendul precedent.

Duminica este singura zi libera a Mirelei Boureanu Vaida. Asa ca vedeta a profitat din plin pentru a se pune la punct cu produsele destinate bebelusilor. Desi mai are destul timp la dispozitie pentru a studia piata, iata ca viitoarea mamica a inceput deja sa ia la pas standurile care comercializeaza obiecte indispensabile bebelusilor.

Paparazzii Spznews.ro au surprins-o pe prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” alaturi de partenerul ei de viata in parcarea din apropierea unei expozitii. tinandu-se de mana, viitorii parinti au descins in incinta, dornici sa se familiarizeze cu tot ce tine de confortul fetitei lor.

Insarcinata in sase luni, Mirela Boureanu Vaida arata senzational si daca nu ai vedea burtica proeminenta, nici nu ai zice ca in luna februarie va deveni, pentru prima data, mamica. A luat putine kilograme in plus si isi permite sa poarte orice haine,fiind o graviduta sexy.

Cei doi au stationat minute bune la un stand cu diverse modele de carucioare, unde au primit indicatii de la vanzatoare privind calitatea si confortul oferite, precum si preturile aferente. Mirela s-a consultat impreuna cu partenerul ei de viata, dupa care au plecat spre un alt stand, dar nu inainte de a lua un pliant pentru a avea datele de contact.

Le-au atras atentia apoi cateva scaune pentru transportul micutei cu masina, asa ca au primit explicatii pe loc. Nu au ratat nici obiectele de imbracaminte, cautand culori calde, pe nunate de roz, pentru fetita lor care va purta numele Maria Clara. Dupa mai bine de o ora, cuplul Boureanu – Vaida a plecat spre casa, avand numeroase pliante si cataloage cu produsele specifice nou nascutilor. Au preferat se pare sa amane shopping pentru bebelus, mai ales ca era prima lor vizita in acest scop. Probabil ca in ultima luna de sarcina, prezentatoarea TV va face proviziile necesare, pana atunci preferand sa fie la curent cu tot ce e nou pe piata bebelusilor.

Sursa stire: spynews.ro