MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida marturiseste prin ce suplicii trece in aceasta emisiune

Mutarile de final din Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” nu avea cum sa ramana fara urmari. Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a marturisit in editia de vineri ca, in conditiile intrarii Casei in reparatii vitale pentru urmatorul sezon, drumul ei pana la machiaj a devenit o adevarata aventura.

Tinuta unei moderatoare a unei emisiuni desfasurate in direct trebuie sa fie impecabila si, constienta de acest lucru, Mirela le-a marturisit telespectatorilor dar si concurentilor ca ajunge cu greu la camera unde este machiajul .

VEZI AICI CINE ESTE MIREASA SEZONULUI: MIREASA PENTRU FIUL MEU FINALA 30 AUGUST

Efortul Mirelei da insa rezultate caci nu trece nicio emisiune fara ca frumoasa prezentatoare sa nu primeasca mesaje elogioase din partea fanilor fideli ai emisiunii.

“Eu ca sa ajung la machiaj sar peste doua cutii, dau la o parte niste baxuri, trec printre niste capriori, trec prin niste bare, apoi niste paleti, ma urc pe unul, cobor pe altul, ma asteapta o scara, ma ia unul din staf si ma coboara sila machiaj stau pe niste geamantane, iar în spate am niste rochii, multe, multe si niste usi, cladite una peste alta pe care sunt scrise tot felul de mesaje scrise cu creion dermatograf”, a spus Vaida la Antena 1.

Aceasta a explicat ca tot deranjul este produs de finalistii competitiei care s-au apucat sa-si stranga lucrurile în asteptarea marelui final, care va avea loc sambata.