Mireasa Pentru Fiul Meu. UPDATE. Corina si Traian, dezvaluiri bomba. VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE 5 februarie: Discutii aprinse in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Corina este distrusa de vorbele Oanei. Mai mult, Traian a criticat-o dur pentru gestul de a-i ascunde trecutul! VEZI VIDEO MAI JOS.

Corina este daramata pshihic dupa dezvalurile facute de Oana. Traian, omul pe care il iubeste, nu o sustine prea mult, deoarece este dezamagit de ceea ce a aflat. 

Concurentul a fost foarte dezamagit de faptul ca iubita lui i-a ascuns lucruri importante, astfel ca in momentul in care a aflat, a ramas ”masca”. El a condamnat-o pe fata ca in loc sa vorbească sincer cu el, sa-i povesteasca ce se intampla, ea incerca s-o determine pe Oana sa-i păstreze secretele.

Mireasa Pentru Fiul Meu, MPFM: O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu are loc sambata, 1 februarie, la Antena 1. Mirela Boureanu Vaida are parte de surprize din partea unor concurenti, cum ar fi Raymond si Constantina. Nici Andrei si Cristina nu sunt mai previzibili, iar Traian si Corina au gasit un motiv incredibil de cearta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ora 18.30: Parintii lui Traian si ai Corinei se cearta din nou. Mama Corinei continua sa-i acuze pe parintii lui Traian ca au anumite interese pentru care fiul lor este in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu si sustine ca acesta nu o iubeste pe fiica ei. Degeaba incearca acesta sa o convinga de sentimente mai bune, mama Corinei isi pastreaza raceala fata de ei si nu se sfieste sa lanseze acuzatii.

“Este un baiat foarte rece, atat el cat si mama lui”, a spus mama Corinei.

De partea cealalta, tatal lui Traian este nemultumit ca mama Corinei a facut-o nesimtita pe sotia sa, dar incearca sa-si pastreze calmul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU – UPDATE ora 18.00: Echipa Rosie a castigat proba “Omul de zapada”, organizat in cadrul Mireasa Pentru Fiul Meu. Raymond a dorit sa participe singur la proba “Omul de zapada”! Sa fie pentru ca si-a pierdut increderea in colegii de echipa? 

De asemenea, echipa Albastra a fost aproape de destramare! Iar Marianita a vrut sa renunte la pozitia de lider!

Mireasa Pentru Fiul Meu: Raymond si Constantina reprezinta surpriza zilei. Dupa o bataie cu zapada, Raymond nu a mai rezistat si i-a facut Constantinei o propunere mareata: a cerut-o in casatorie! Oferta pare de nerefuzat pentru Constantina, vedeti in video de la sfarsitul articolului care a fost reactia ei.

Mireasa Pentru Fiul Meu: In tot acest timp, Marianita are probleme in dragoste. Ea sustine ca Maria a fost impotriva relatiei ei cu Laurentiu inca de la inceput si in acelasi timp il acuza pe Laurentiu ca e rece cu ea. Vom vedea in editiile viitoare daca cei doi vor reusi sa depaseasca momentele grele din relatie.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Traian are si el probleme in relatia cu Corina. El s-a declarat foarte deranjat ca persoana de langa el l-a intrebat daca o iubeste. Iuliana incearca sa aplaneze tensiunile dintre Traian si Corina, timpul va decide daca flacara iubirii se va reaprinde intre ei.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Nu in ultimul rand, Andrei si Cristina ofera si ei tot felul de surpriza, ultima fiind o cearta. Mai exact, tinuta vestimentara a Cristinei l-a determinat pe Andrei sa ia o decizie radicala! De partea cealalta, Cristina considera ca sentimentele lui Andrei nu sunt atat de puternice, precum pretinde el!

Dar sa vedem ce i-a raspuns Constantina lui Raymond atunci cand a cerut-o de sotie.