MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana chinuita de o grava problema familiala

Desi au lipsit in prima parte a emisiunii de marti, Oana si Laur au tinut capul de afis intre orele 14:00-16:00.

Din pacate, “celebrul” cuplu al sezonului al treilea ne-a impresionat in primul rand cu noi contre si certuri in direct, motivate in primul rand de caracterizarile negative facute de familia Oanei la adresa lui Laur.

Cei doi au tinut cu tot dinadinsul sa ne aminteasca de relatia plina de suisuri si coborasuri manifestata in competitie, de-a lungul a trei luni de zile, imagine total opusa celorlalte trei cupluri venite in platou.

Nu a fost insa singura problema cu care s-a confruntat Oana de-a lungul acestor zile.Iubita lui Laur a primit lovitura dupa lovitura in ultimele saptamani. Dupa ce saptamana trecuta spunea cu ochii in lacrimi ca vrea sa plece acasa, astazi tanara s-a afisat zdrobita de durere caci bunica ei se afla pe patul de moarte si nu poate ajunge s-o vada.

Sfarsitul competitiei “Mireasa pentru fiul meu” este unul extrem de greu pentru Oana, care pe langa neintelegerile cu Laur este cu gandul la bunica ei care se afla pe patul de moarte.

Tanara a spus ca lucrurile sunt extrem de dificile si sufera enorm pentru ca nu poate merge la batrana.
“Bunica mea este pe… patul de moarte. Eu nu pot ajunge deocamdata acasa. Este o situatie dificila”, a spus cu lacrimi in ochi si vocea sugrumata de durere.