Mireasa Pentru Fiul Meu, peripetii inainte de gala din 16 noiembrie. VIDEO

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu se pregateste, sambata, de o noua gala, insa pana atunci facem o retrospectiva a evenimentelor produse in casa Mireasa Pentru Fiul in ultimele 48 de ore, unele deloc placute pentru fanii emisiunii. 

Mondo News va transmite Live TEXT cele mai importante momente din gala Mireasa Pentru Fiul Meu.

In primul rand o despartire-bomba i-a lasat fara cuvinte atat pe concurenti, cat si pe telespectatori. Raymond si Constantina, cel mai indragit cuplu din emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, au decis sa se desparta. Raymond si Constantina si-au spus adio chiar in ziua in care trebuiau sa aniverseze prima luna de relatie, amandoi declarand ulterior ca nu mai pot fi impreuna.

Vezi aici cine sunt concurentii eliminati in editia de sambata, 16 noiembrie

Constantina l-a acuzat pe Raymond ca nu a avut incredere in ea si a ales sa asculte de prieteni, stirbindu-i personalitatea, iar Raymond a spus ca bruneta critica tot ce este in Casa, la fel ca Andrei, dand nastere la discutii contradictorii. Peste toate, cei doi au fost dominati de orgoliu, care dealtfel a si dus la despartire.

In tot acest timp, o alta despartire s-a produs in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Sorin si Claudia si-au luat definitiv adio, pentru ca, spun ei, nu se mai inteleg. Intrebata cine a pus punct relatiei, Claudia a spus sec: “Situatia!”.