MIREASA PENTRU FIUL MEU. Poze incendiare in care Cristina apare in tinute extrem de provocatoare

Sezonul al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a ajuns in faza la care se stabilesc ierarhii si cei ramasi in competitie privesc cu optimism spre Marea Finala.

Andrei nu a mai cunoscut de foarte mult timp bucuria priumului loc in statistica celor mai votati concurenti insa daca s-ar intocmi un top al celor mai gelosi participanti la show, ar fi de departe liderul acestuia.

Gelozia lui Andrei a fost, de altfel, si motivul celor mai multe dispute avute de acesta cu iubita lui Cristina, galateanul nefiind de acord, inca de la inceputul relatiei, cu tinutele extravagante ale acesteia, considerate chiar si de multi fani ca fiind unele indecente.

Andrei si-a dorit ca partenera lui sa fie una respectata si admirata pentru inteligenta, nu pentru atuurile fizice.

Pe site-urile dedicate acestui show au aparut insa O serie de fotografii cu Cristina, dinainte de participarea la “Mireasa pentru fiul meu”, care cu siguranta nu-i vor fi pe plac iubitului ei.

Nu multi telespectatori ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” stiu despre Cristina ca are un tatuaj, undeva aproape de zona intina, pe care-l etala cu mandrie pe conturile de socializare pe vremea cand nu se afla in casa. Ei bine, tinutele incitante si minuscule pe care le purta la acea vreme lasau la vedere pantera pe care o are imprimata pernament pe corp.

Daca acum, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, Cristina incearca sa-i faca pe plac iubitului si sa poarte tinute cat se poate de decente, oare dupa terminarea emisiunii va mai reusi sa o tina din frau?

Sursa stire: spynews.ro