MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu este afectat de trecutul Andradei

Dezvaluirile Andradei despre trecutul ei controversat l-au deranjat pe Radu. Radu: “Andrada se supara din cele mai banale motive! Nu are o atitudine care sa ma faca sa-mi doresc o relatie serioasa cu ea! Ne certam prea des si din nimicuri!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru: “Andrada trebuie sa-l accepte pe Radu asa cum este! Pe el il inteleg, asa eram si eu la varsta lui, eram cu trei fete, doua din Austria si una din Romania!”

Danut, nemultumit ca produsele achizitionate de el pe lista personala au fost considerate ca fiind “la comun”!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada: “Nu am nevoie de nimic de la Radu, din acest motiv el nu ma mai intereseaza! Nu mai simt nevoia sa am o relatie cu el!” Iesirea la restaurant pare ca a fost benefica si pentru Cristi, care pare ca si-a gasit sufletul pereche. Apropierile dintre Cristi si Sabrina au creat comentarii in randul celor din casa.

Dupa cina, Catalina si Petru s-au plimbat prin parc, cu gandul ca atmosfera romantica ii va apropia. Petru catre Ana: “Trebuie sa iti traiesti viata, nu esti pregatita pentru o relatie cu mine! Nu stiu daca intre noi a existat cu adevarat o relatie!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Povestea dintre Ana si Petru a inceput cu pasi mici, dar ea si-a dorit sa aiba o relatie serioasa cu el si sa ii demonstreze ca este destul de matura pentru a intemeia o familie. Desi la inceput s-au placut, saruturile lor s-au transformat in reprosuri. Intre cei doi indragostiti au intervenit neintelegerile, dar aparitia lui Petru a bulversat-o total, facand-o povestea sa ia o introsatura brusca.

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org