MIREASA PENTRU FIUL MEU. RAYMOND: Sunt printul Ardealului!

Andrei a ingropat, pentru moment, securea razboiului cu Raymond, lasand-o pe Oana in postura marelui rival al brasoveanului. Intre Oana si Laur, pe de-o parte, si Raymond-Constantina, de cealalta parte, se nasc discutii in contradictoriu aproape in fiecare zi, ultima dintre ele avand ca subiect perechea care urmeaza sa intre pentru o ora in camera DJ-ilor.

Stresat si dornic de a iesi din uzual si a lua legatura cu exteriorul, fie si doar prin intermediul internetului, Raymond a incercat sa-si forteze intrarea in camera DJ-ilor desi conform unei ordini stabilite de comun acord intre concurenti, cea care urma sa beneficieze de o ora in fata calculatorului trebuia sa fie Oana si o persoana aleasa de ea, nimeni alta decat iubitul ei, Laur.

Un intreg val de contradictii si orgolii puse in miscare, stopate insa de ideea staff-ului de a le oferi celor sase concurenti la cursa pentru automobilul de lux, o iesire la piscina.

Raymond si Constantina au beneficiat, in acest fel de o iesire in afara Casei, renuntand astfel la pretentia de a intra ei, la finalul acestei saptamani, la ora de DJ.

Interesanta a fost insa si discutia purtata de Oana si Laur cu admiratorii lor, in timpul cumparaturilor facute la inceputul saptamanii.

Fanii acestora i-au sfatuit sa nu cedeze in fata lui Raymond si sa nu mai accepte cu lejeritate “legile” facute de iubitul Constantinei in Casa.

Mai mult, o fana a Oanei l-a numit pe Raymond “printul Ardealului”, replica acestuia, din timpul emisiunii tinute in direct, fiind una pe cat de spontana, pe atat de amuzanta.

Raymond: “Pai nu sunt eu regele din Ardeal? De fapt a spus ca sunt printul din Ardeal. Tata-i regele. Gradul meu este mai mic in Ardeal.”