MIREASA PENTRU FIUL MEU. Raymond trece printr-o problema medicala delicata

Momente sensibile petrecute in timpul emisiunii de miercuri a show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Plecand de la o discutie privind problemele cuplului Raymond-Constantina, cei doi au deviat subiectul catre problemele de sanatate intampinate de brasovean, de-a lungul ultimelor luni.

Desi Raymond a incercat sa mascheze gravitatea situatiei, Constantina nu a reusit sa faca acelasi lucru si a izbugnit in plans, lasand sa se inteleaga ca situatia este mult mai grava decat ar parea la prima vedere.

Dupa minute bune de cand incepuse sa fie discutata situatia creata, Raymond a acceptat sa ofere detalii despre actuala sa stare medicala si despre temerile legate de faptul ca doctorii nu i-au oferit inca un diagnostic precis.

“Ma deranjeasa ca mi se dau niste raspunsuri seci. Imi zic ca este de vina mediului in care stau. Eu ce sa fac, ce pastile sa iau atunci când imi este rau? Ce pot sa fac daca nu stiu ce am. Nu pot sa respir, sunt amortit, ma inteapa inima, mi se face rau in direct, de multe ori m-a luat cu lesin”, a declarat Raymond, in emisiunea din aceasta dimineata, la “Mireasa pentru fiul meu”.

Sursa stire: spynews.ro

Sursa foto: Captura Antena 1