MIREASA PENTRU FIUL MEU. Replici incredibile intre Raymond si Constantina

Momente incredibile in Casa de la Mireasa pentru fiul meu. Dupa aproape cinci luni de cand au format un cuplu, Raymond si Constantina au avut parte de un episod extrem de tensionat, in timpul caruia nu numai ca s-au facut reprosuri de neimaginat insa s-a si lasat loc de interpretari nu tocmai pozitive.

Cearta a pornit aproape din nimic. In timp ce se aflau in bucatarie, Constantina i-a oferit iubitului ei cateva sfaturi culinare insa dupa cateva replici in contradictoriu, Raymond a izbucnit nervos, aruncand afirmatii jignitoare la adresa partenerei sale.

Raymond i-a reprosat Constantinei ca s-a bagat peste el la bucatarie, afirmand ca “mie nu-mi place sa primesc idei cand gatesc! Ai fost obisnuita cu greci obositi, idioti, sa te bata, sa le faci mancare, sa-i calci, eu nu sunt asa!”.

Desi Constantina a batut in retragere si a incercat sa puna punct dicutiei devenita mult prea agresiva, Raymond si-a continuat tirada indreptata spre iubita sa.

Citeste si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII. Razboi total in Casa intre cuplurile rivale

Constantina a refuzat sa-i mai raspunda la atacurile verbale insa Raymond a rabufnit:”Daca te iubesc nu-ti bate joc de mine! De 7 luni stau aici inchis ca un boschet si tu iti bati joc de mine! Nu-ti bate joc de mine poate cum ai facut-o cu altii!”.

Retrasi in camera, cei doi au revenit la un ton mai calm insa departe de a deveni dragastos.

Constantina a tras concluzia ca nervozitatea lui Raymond provine din certurile purtate in ultima vreme cu Oana, Viorel si Aurica si i-a cerut lui Ray sa-si tempereze atacurile pentru a ca imaginea lui sa nu aiba de suferit.

Din nou Raymond a rabufnit: “Ai ajuns sa ma disperi!” i-a raspuns el Tinei. “Nu-mi mai spune tot timpul ce sa fac! O sa-i atac chiar mai rau decat o fac ei cu mine!”

Captura foto Antena 1