MIREASA PENTRU FIUL MEU: REZULTATE FINALA SAPTAMANII din 15 martie. VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Sambata, 15 martie, a avut loc o noua finala saptamanala a emisiunii MIREASA PENTRU FIUL MEU. Doi dintre concurenti au parasit cel mai lung reality-show din lume, in urma voturilor date de telespectatori.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Conform voturilor primite de la telespectatori, Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca Marianita si Bogdan sunt cei doi concurenti care parasesc competita MIREASA PENTRU FIUL MEU. Vedeti mai jos VIDEO.

“Nu multi au ajuns in emisiune si nu multi au ajuns in marea finala. Este o competite pentru cei puternici”, a spus Mirela Boureanu Vaida, inainte sa deschida plicul. “E posibil orice. Ideea este ca oamenii au avut de ales, pentru ca voi le-ati dat de ales. Lumea vede ce i se da sa vada”, a continuat aceasta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Bogdan, Marianita, Laurentiu si Maria sunt concurentii care s-au aflat in cursa pentru eliminare. 

Astfel, 77,9% dintre telespectatori au votat ca Bogdan sa plece acasa, iar 63,5% au ales ca Marianita sa fie de asemenea eliminata din emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Tot in emisiunea de sambata, Dorina, mama Oanei a spus ca fiica ei “este mai atenta la cei din jur decat la relatia ei!”. In tot acest timp, Constantina sustine ca, daca parerile concurentilor despre Oana erau spuse cand trebuia, aceasta nu devenea Mireasa Saptamanii! Iar Viorel sustine ca Oana a dat jos pozele cu el de pe perete!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: In finala saptamanii, Maria a refuzat sa ia cina alaturi de concurentii cu care se afla in conflict! Laur, Andrei si Aurelian au fost laudati de mame pentru efortul depus la pregatirea cinei! Maria a fost insa deranjata ca Laurentiu s-a apropiat de concurentii cu care se afla in conflict!