Mireasa Pentru Fiul Meu: Sarutul lui Andrei si Claudia a starnit comentarii acide pe Facebook

Mireasa Pentru Fiul Meu: Sarutul dintre Andrei si Claudia i-a scandalizat pe fanii emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Pe Facebook au aparut mai multe mesaje prin care Andrei este pus la zid pentru sarutul cu Claudia.

Vedeti mai jos cateva mesaje preluate de pe pagina de Facebook a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu.

Ciupitu Cristina: “Abia astept emisiunea…..vreau sa aud ce au de spus cei implicatți in situatii sordide….si sper ca Mirela sa le taie macaroana la pupezele mironosite cand or sainceapa cu scuze puerile….cine a putut vedea aseara ce au facut cred ca o sa trimita mesaje”.

Vero Nica: “Sper sa nu mai asteptati cateva saptamani ca sa puneti materialul cu ce s-a intamplat in baie intre Claudia, Andrei si Sorin. De data asta totul s-a petrecut in casa”.

Mihaela Postolache: “Aseara Andrei le-a pupat pe Claudia si Cristina ele aveau cuplu si tabarau pe Andrei”.

Stefan Ristache” “Andrei nu a avut niciun character infect!!!! Le a testat pe c****le Claudia, Cristina si Diana!!! Cum a incercat sa le sarute cum au cazut.!!!! mai putin scolita e Cristina”.

Mirabela Myrabella: “andrei e acolo ca sa si bata joc de toata lumea, lui inca ii curg balele dupa adina”.

Dan Rodica: “Andrei isi bate joc de toti din casa,si de fete si de baieti, mai ales de cei care ii sunt prieteni, el a venit in emisiune pentru distractie, pe de o parte bravo lui daca ceilalti sunt fraieri”.

Sofia Pop: “Nu inteleg Andrei e pe post tester?cu ce drept testeaza? e o scuza lamentabila,un barbat adevarat nu se saruta cu prietena prietenului”.

Vero Nica: “Fetele de aseara au stabilit sa spuna ca erau bete, erau inconstiente si nu mai stiu ce au facut. Claudia isi facea griji ca s-au pus microfoane in baie si ce se face ea atunci. Deci stia, nu uitase. Mi-a placut cum l-a pus la punct Cristina pe Andrei si i-a scos in evidenta caracterul infect si jocurile pe care le face in aceasta casa”.