MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Cei opt finalisti, inainte si dupa competitie

La debutul sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu”, toti cei intrati in Casa pasisera cu increderea si dorinta de a-si gasi jumatatea inimii, in aceasta competitie. Nu toti concurentii au avut parte de satisfactia dorintei implinite insa schimbarile fizice si psihice i-au atins pe toti, fara niciun fel de exceptie.

Daca unele metamorfoze au starnit zambete si buna dipozitie in platou, cativa concurenti au realizat ca lunile petrecute in Casa nu au avut darul de a le inbunatati deloc imaginea.

Campioana schimbarilor este Cristina. Cea mai importanta diferenta a Cristinei este schimbarea statutului soial, de cateva zile devenind sotia lui Andrei. Si din punct de vedere al look-ului modificarile sunt cat se poate de vizibile. Cristina si-a scimbat culoarea parului si felul in care se imbraca, noul aspect fiind mult mai apropiat de imaginea unei “fete cuminti”.

Constantina, mireasa sezonului, pare a fi suferit schimbari in primul rand de natura psihologica si mai putin fizica. Iubita lui Raymond pare a fi marcata de numeroasele conflicte carora le-a facut fata de-a lungul competitiei, imaginea de final afisandu-ne o Constantina ceva mai sobra dar si mai lipsita de entuziasm.

In privinta Oanei, lucrurile sunt cat se poate de clare. Cu cateva kilograme in minus fata de debutul sezonului, Oana pare a fi cu psihicul la pamant. Zambetul larg i-a fost inlocuit de tristetea instaurata pe figura ei. Si culuoarea parului este alta, Oana inlocuid brunetul cu un roscat.

Mariana pare cea mai putin metamorfozata finalista a show-ului. Cele 12 luni petrecute in competitie s-ar putea reliefa doar in felul mai sofisticat al coafurii, semn ca iubita lui Grigore a avut multa grija de imaginea sa.

Andrei este baiatul cel mai schimbat fata de imaginea sa din urma cu un an. Galateanul chiar pare “mai batran” cu un an in ciuda faptului ca inca mai apeleaza la aceeasi tip de freza. Dupa un an greu, Andrei si-a recapatat zambetul de la debutul sezonului, in primul rand datorita faptului ca si-a regasit linistea in bratele Cristinei, cei doi fiind unul dintre cele doua cupluri care s-au casatorit in finala.

Al doilea baiat insurat al competitiei este Grigore. Fara multe schimbari fizice, Grigore pare acelasi om inclinat spre partea artistica si scenaristica, aceste calitati ale sale fiind demonstrate in mai multe “scenete” de-a lungul competitiei.

Raymond are parte de aceeasi metamorfoza ca si iubita lui Constantina. Fizic Ray nu pare foarte schimbat insa problemele din competitie l-au atins evident, din punct de vedere psihic. Mult mai serios decat la debutul sezonului, Raymond si-a intrat perfect in pielea barbatului matur.

Cel mai putin timp a stat in Casa, Laur. Iubitul Oanei a avut insa multe lucruri de invatat de-a lungul ulimei jumatati de an. Afiseaza imaginea unui baiat care este pe punctul de a deveni barbat, trecut prin incercari si total diferit de “copilul” care se harjonea cu Flory, la inceputul primaverii.