MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Cristina in ipostaze extrem de sexy

Cristina ar putea concura oricand la titlul neoficial de cea mai simpatizata concurenta a sezonului 3 al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”.

Este una dintre cele doua fete, alaturi de Mariana, care au decis ca in marea finala sa devina mirese.

De remarcat este insa faptul ca proaspata sotie a lui Andrei este concurenta care a suferit cea mai radicala transformare de-a lungul celor 12 luni de competitie.

Catalogata in primele saptamani ale stagiunii drept “piti”, Cristina a fost intotdeauna o tanara rebela si plina de imprevizibil.

Mai mult decat atat, pe Internet circula fotografii extrem de sexy din perioada in care Critina era inca liceanca, imagini care contrasteaza foarte mult cu look-ul moderat cu care se poate lauda fosta concurenta MPFM.

Cristina apare intr-o fotografie care circula pe Facebook, intr-o fusta extrem de scurta, cu dres plasa si cu o bluza transparenta din dantela.

 

Cel mai probabil la scoala era organizata o petrecere de sfârsit de an, altfel nu ne explicam ce cauta intr-o asa tinuta.

Chiar si asa, evolutia Cristinei este una spectaculoasa, s-a transformat intr-o femeie adevarata, iar sotul ei, Andrei, are toate motivele sa tina la ea.

Sursa stire: spynews.ro