MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Fan emisiune: Raymond si Constantina au facut o intelegere pentru bani cand s-au cuplat

Schimbare dramatica de situatie in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”, cu doua saptamani inainte de Marea Finala a celei de-a treia editii MPFM.

Raymond pare a fi in acest moment actorul principal al unui sezon cu numeroase rasturnari de situatie, motiv pentru care fanii emisiunii au inceput sa-i studieze fiecare gest.

Concluziile sunt diverse insa, din ce in ce mai des transpare ideea ca intre el si Constantina este o intelegere financiara pentru a ramane impreuna pana la finalul sezonului fara a se pune insa problema unei nunti in ultimul act al competitiei.

Principalul argument al sustinatorlor acestei variante este usurinta cu care Constantina trece peste jignirile aduse de Raymond, frumoasa bruneta fiind surprinsa chiar in ipostaze de bunadispozitie inexplicabile pentru tensiunea care a dominat Casa in ultimele zile.

In plus, tot mai des apar imagini care il prezinta pe Raymond alaturi de fosta lui iubita, poreclita Moldova, relatie despre care carcotasii afirma ca nu s-a incheiat niciodata si ca aceasta fata il asteapta pe Ray sa iasa din competitie, impreuina cu un premiu financiar deloc de lepadat.