MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Robert felicita cuplul castigator din Marea Finala

Robert a fost una dintre figurile controversate ale sezonului al treilea “Mireasa pentru fiul meu”. Simpatic si cu simtul umorului insa cam la fel de impulsiv ca si colegul sau de competitie, Andrei.

Robert nu a reusit sa ajunga in fazele finale ale show-ului. Mai mult decat atat, intr-unul din momentele sale de “ratacire” Robert a sarit gardul Casei, fapta care a adus cu sine descalificarea din emisiune.

A ramas insa in inimile fanilor acestui sezon prin sarmul sau aparte si prin faptul ca nu a parut niciodata atras de strategii, din orice parte ar fi venit ele.

Desi el nu a putut fi prezent in marea finala alaturi de restul concurentilor, Robert a tinut sa vorbeasca despre cei doi castigatori de anul acesta, Constantina si Raymond.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. ANDREI SI CRISTINA, RELAXATI DUPA FINALA

Dupa un an cu bune si rele, emotii si tensiuni, inca un sezon “Mireasa pentru fiul meu” s-a incheiat. Seara trecuta, imediat dupa miezul noptii, numele mireasei celui de-al treilea sezon al emisiunii a fost pronuntat! Potrivit voturilor publicului, Constantina a fost cea care a meritat titlul de “Mireasa sezonului”, iar partenerul ei, Raymond a trait ?i s-a bucurat, alaturi de ea, fiecare moment.

Robert ii felicita pe cei doi, se bucura pentru ei si au tinut sa le spuna asta si prin intermediul Facebook-ului.
“Pentru ca nu am avut timp de aseara pana azi. Am omis sa trimit felicitarile mele lui Raymond si Constantinei pentru victoria din acest sezon. Aceasta nu ma mira pentru ca doar ei si Andrei cu Cristina ar fi fost indreptatiti sa castige. Trimit felicitarile mele si sustinatorilor cuplului castigator si nu numai pentru ca fara de ei nu ar fi ajuns aici si nu in ultimul rand tuturor finalistilor din acest an cu excetia lui Laur si a Oanei. Inca o data felicitari atat concurentilor mai sus mentionati cat si sustinatorilor lor. Sa va bucurati unul de celalalt pana la adanci batraneti”, a scris Robert pe Facebook.