MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 3. Robert si Diana au ramas amici

Finalistii sezonului al treilea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au stat in vizorul fanilor show-ului toata saptamana trecuta. La fel de adevarat este insa ca telespectatorii fideli ai emisiunii sunt interesati si de soarta altor concurenti, iesiti din competitie inaintea Marii Finale.

Este si cazul lui Robert, unul dintre concurentii carismatici ai sezonului. A facut cuplu in interiorul Casei, pentru scurt timp, cu Diana de care insa s-a despartit inainte de a fi descalificat pentru incalcarea unuia dintre punctele inscrise in regulament.

Robert a fost vazut insa, de mai multe ori, in compania Dianei chiar si afara motiv pentru care, pe retelele de socializare au aparut numeroase comentarii.

Satul de speculatii aparute in urma intalnirii sale cu Diana, Robert de la “Mireasa pentru fiul meu a tinut sa-i lamureasca pe curiosi.

Au format un cuplu pentru putina vreme in casa “Mireasa pentru fiul meu”, insa Diana s-a hotarat, din motive stiute doar de ea, sa puna capat relatiei cu Robert. Acum, la cateva luni dupa ce au parasit competitia, au existat speculatii cum ca cei doi s-ar fi impacat, acestia postand pe Internet mai multe fotografii de la o intalnire cu alti fosti colegi de competitie, fotografii in care pareau destul de apropiati. Robert a simtit nevoia sa lamureasca situati.

“COMUNICAT FOARTE IMPORTANT!!! Pentru toata lumea sau cel putin pentru cei care sunt curiosi in special. Da! M-am impacat cu Diana, dar ca om. Nu avem mai mult decat o relatie de amicitie ceea ce mi se pare normal. Sper ca am fost destul de explicit si prin acest post am raspuns la toate dilemele. Apropo o duminica cat mai placuta!”, a fost anuntul facut de Robert pe Internet.

Sursa stire: spynews.ro