MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Alexandru: Nu am avut o relatie cu Andreea in afara Casei

Andreea a facut o serie de marturisiri interesante in timpul editiei de luni, 29 septembrie, a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” legate de o presupusa relatie din afara Casei cu Alexandru, un alt competitor al actualei stagiuni.

Tanara a dat de inteles ca timp de o saptamana au comunicat pe Facebook, la telefon si chiar au avut intalniri, pastrand de asemenea un oarecare mister asupra unor presupuse relatii intime intre ei.

Deja in calitate de fost concurent datorita unor probleme de sanatate care l-au impiedicat sa continue in competitie, Alexandru s-a simtit lezat de afirmatiile Andreei si a hotarat sa intre telefonic, in direct, pentru a pune la punct anumite aspecte mai sensibile.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2014. Andreea si Alexandru s-au cunoscut inainte de inceperea competitiei

Alex a negat ca relatia dintre el si Andreea ar fi fost atat de avansata, specificand ca aceasta s-a rezumat la o simpla discutie pe Facebook, cu o zi iniante de debutul noii editii MPFM.

“Cu o seara inainte sa intram in casa, ea m-a adaugat pe Facebook si mi-a spus ca suntem impreuna in casa si am schimbat cateva cuvinte. Am vorbit doar pe Facebook, cateva schimburi de replici doar despre emisiune. Nu am vorbit la telefon. Sa nu se gandeasca la faptul ca va fi ceva intre noi. Atitudinea pe care o are si felul in care vorbeste in casa ma fac sa nu vreau sa fiu cu ea. Ea vorbeste numai prostii. Sa stea acolo linistita pentru ca chiar nu are rost. Daca stiam de cand eram in casa ce prostii vorbeste ea cu fetele, nu ma mai purtam asa cu ea si nu-i dadeam speranţe. De cand am iesit, primul lucru care mi s-a spus, acesta a fost. Sa nu fie suparata, dar nu are rost. si in casa daca mai stateam, ajungeam la aceeasi concluzie. Daca era sa am o relatie cu ea din afara si sa vorbesc cu ea, stiam ce se intampla in casa si cum e”.

Andreea nu s-a lasat intimidata de Alexandru si a promis ca imediat ce va iesi din casa va demonstra ca are numerele lui de telefon si ca el a fost cel care i le-a cerut.

“Eu am numerele lui de telefon. Am si persoane din afara care au vazut cand mi-a cerut numarul de telefon. Eu vreau decat sa plec si atat”, a declarat inversunata bruneta.

Sursa stire: spynews.ro