MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Baietii au ramas fara mancare

Baietii sezonului al patrulea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” par a avea probleme de adaptare la viata din Casa. Dupa nici o saptamana petrecuta in cadrul reality show-ului rezervele de hrana par insuficiente.

Caracterizati de multi dintre fanii MPFM drept “de treaba si cu mai mult bun simt” decat baietii din sezonul precedent, actualii concurenti au o serioasa problema cu dramuirea mancarii.

Dupa ce carnea si produsele din carne au disparut din frigider, unii dintre baieti au trecut la meniuri “de avarie”.

Unul dintre ei “s-a delectat” cu o portie de ciocolata cu paine in timp ce altii, mai norocosi, au avut norocul de a-si adauga la portie si cateva masline.

Pateurile reprezinta salvarea pentru majoritatea dintre ei insa pana la ziua de cumparaturi mai este foarte mult timp.

Multi fani ai emisiunii acuza staful, ca si pe finalul sezonului trecut. Se comenteaza faptul ca baietii nu s-au dus in emisiune pentru a tine dieta, stiut fiind faptul ca, in general, barbatii mananca mai mult decat o femeile.

Sunt insa si voci care apreciaza ca ei ar fi trebuit sa-si gestioneze mai bine resursele de hrana. Mai mult, se aminteste ca ei mai au la dispozitie faina, orez, ulei din care s-ar putea face cu usurinta ceva bun de mancare, in conditiile in care printre ei se afla si Catalin, un bucatar cu acte in regula.