MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Carmen, o olteanca din ce in ce mai simpatizata de fanii emisiunii

Dupa aproape trei saptamani scurse din actualul sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, fanii apropiati show-ului au inceput sa-i cunoasca suficient de bine pe concurenti incat sa-i poata caracteriza in vederea acordarii unui vot favorabil.

Cateva zile atentia a fost acaparata de Elena, vazuta drept o fata spectaculoasa care ar putea da “culoare” acestui sezon. Curand au inceput sa apara comentarii care o clasifica pe dobrogeaca in postura unei concurente false, barfitoare si cu vadita intentie de a-si utiliza toate “farmecele” din dotare pentru a promova in etapele superioare ale competitiei.

Grupurile de simpatizanti incep sa se reorienteze si sa promoveze si alte fete vazute mai indreptatite sa acumuleze voturi.

O buna impresie lasa Carmen, o olteanca simpatica si delicata, in varsta de 24 de ani. Invataoare de profesie, Carmen este de departe fata cea mai studioasa a acestei editii, inzestrata de altfel si cu foarte mult bun simt.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 SEPTEMBRIE 2014. Imagini surprinzatoare din Casa Fetelor

Pare una dintre concurentele care au intrat in emisiune cu ganduri serioase si nu pentru a se distra si a urmari doar interesul material.

Un fan a reusit sa surprinda pe Antena Play cateva imagini destul de sugestive pentru a creiona un portret al lui Carmen.

Intr-o dimineata, aceasta s-a trezit inaintea celorlalte colege de competitie, si-a facut frumos patul si a iesit in curte pentru a se relaxa cateva minute in liniste si a-si pune gandurile in ordine.

Departe de gastile deja consacrate in interiorul Casei, Carmen castiga tot mai mult teren in ochii fanilor emisiunii si nu ar fi de mirare ca in curand sa atace podiumul topului voturilor telespectatorilor.