MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Daniel cara povara Oanei

Dupa o saptamana scursa din actualul sezon, Daniel, 23 de ani, pare a fi unul dintre cei mai joviali concurenti din Casa baietilor.

Surprinzator insa, Daniel are de carat “povara” faptului ca este originar din Bacau, orasul din care provenea si Oana, una dintre prezentele controversate ale sezonului anterior.

Fanii fideli ai emisiunii incep sa se adune in grupuri insa Daniel pare sarit pentru moment “din schema” datorita unei comparatii nefericite cu iubita din competitie a lui Laur.

Multi considera ca bacauanii se aseamana intre ei si ca, foarte probabil, Daniel este la fel de fals ca si concitadina sa.

Nici macar nu i se da sansa sa demonstreze ca are o personalitate total diferita fata de Oana. Cei mai acuzatori vad in Daniel un baiat venit in competitie “pentru capatuiala” sfatul acestora fiind sa “se duca la munca”.

Din fericire pentru concurent, nu toti telespectatorii sunt decisi sa se lase prada aparentelor. Sunt voci care considera ca sezonul 3 trebuie lasat definitiv in urma, actualii concurenti neavand nicio legatura cu stagiunea trecuta.

“Din cate am vazut este un baiat cu bun simt si sincer. Nu poti face comparatie intre el si Oana”, scrie unul dintre fanii emisiunii.

Este apreciata si prima sa intalnire pe care a avut-o cu Valentina in urma careia Daniel s-a ales cu alte cateva laude: respectuos, dragut si istet.

Mai mult decat atat, unul dintre cei care urmaresc aceasta emisiune recunoaste ca in sezonul trecut a sustint-o pe Constantina iar acum este alaturi de Daniel, ideea fiind ca pentru el “doar iubirea adevarata conteaza”.