MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Elena-Elly posibila mare rivalitate a editiei

Sezonul 4 al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” este inca la inceput insa dupa constituirea gastilor din Casa fetelor au inceput sa se contureze si marile rivalitati care vor face deliciul acestei emisiuni pana spre fazele finale ale competitiei.

Una dintre figurile importante ale stagiunii pare a fi Elena, in fapt mireasa ultimei saptamani. A reusit sa se impuna ca “sefa” a “gastii divelor” din care face parte si prima mireasa saptamanala Raluca dar si Valentina, cea mai nominalizata fata de baieti, pentru prima intalnire.

Surprinzator sau nu, Elena, poreclita de carcotasi “diva de la Tortomanu” a fortat formarea unui cuplu cu Lucian, pentru moment, cel mai bine votat dintre baieti.

Tot mai multi fani ai emisiunii incep sa-si indrepte simpatia catre o alta fata din Casa, anume Elly, o simpatica blonda in varsta de 19 ani.

Aceasta trage speranta ca va reusi sa-i “fure” inima lui Cristian, vazut drept cel mai frumos baiat din competitie.

Cristian i-a trimis deja un mic cadou, insotit de o dedicatie, lucru care pare de bun augur pentru realizarea unui posibil cuplu intre cei doi.

Vazuta in ipostaza unei concurente-jucatoare, Elena este acuzata ca deja incepe sa faca tot posibilul pentru a-i pune intr-o lumina nefavorabila atat pe Elly cat si pe Cristian, tocmai pentru asi pune la respect posibilii rivali.

Avand experienta evolutiei Oanei din sezonul trecut, apropiatii show-ului vor sa se puna in garda si planuiesc deja ca, in cazul formarii unui cuplu Elly-Cristian, sa-i sustina pe acestia pana in finala.