MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Elena, in bratele lui Lucian si cu ochii dupa Cristian

Fiecare sezon de “Mireasa pentru fiul meu” a avut cate un personaj controversat care a reusit sa mentina interesul ridicat asupra evenimentelor desfasurate in competitie prin actiunile sale pozitive sau negative.

In aceasta stagiune, acest rol de Jolly Jocker este interpretat de Elena, competitoarea care s-a straduit inca din prima saptamana a editiei sa atraga atentia asupra sa.

A facut in foarte scurt timp un cuplu cu Lucian desi a fost auzita ca l-ar fi preferat mai mult, din punct de vedere fizic, pe Danut.

Mai nou, dupa in prealabil il caracterizase pe Cristian in culori sumbre, fanii emisiunii au remarcat pe Antena Play mai multe gesturi interesante la adresa acestuia.

In pauza dintre doua parti ale emisiunii desfasurate in direct, camerele i-au surprins pe Elena, Lucian, Daniel si Cristian discutand despre diverse subiecte legate de cele intamplate in principal in Casa fetelor.

La finalul dialogului, Lucian s-a indreptat spre iubita lui pentru a-si lua ramas bun insa, in mod ciudat, in timpul sarutului Elena privea insistent spre Cristian.

Aceasta scena nu avea cum sa treaca neobservata de fanii emisiunii asa cum s-a speculat s pe faptul ca, imediat dupa sarut, dobrogeansa s-a simtit “obligata” sa se stearga, cu un gest instinctiv.

Imediat s-a interpretat ca Elena este de fapt indragostita de Cristian si nu de Lucian sau, in cel mai rau caz, este foarte interesata de acesta pentru faptul ca nu i-a cazut “in plasa farmecului ei.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Elena-Elly posibila mare rivalitate a editiei

In apropierea acestui trio mai este adus in discutie si numele altei concurente, Elly, vazuta de multi ca principala rivala a Elenei in aceasta competitie.

Pe Facebook se face lobby pentru un cuplu Cristian-Elly, o pereche care, cu siguranta i-ar aduce Elenei mari batai de cap.

Ramane de vazut ce se va intampla in continuare pe parcursul acestui sezon in conditiile in care din actuala editie a trecut mai putin de o luna.