MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Elena: Nu vreau sa fiu interpretata gresit la televizor

Atmosfera din Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” nu mai este dominata de linistea si armonia specifica primelor zile. Incet, dar sigur, apar emotii negative si tensiune care se manifesta diferit in functie de fiecare fata in parte.

Elena parea a avea cateva calitati care ar fi trebuit sa o propulseze in cea mai indreptatita candidata la “Mireasa sezonului”. Incep sa apara insa tot mai multe voci care o vad in ipostaza Oanei din sezonul precedent.

Constanteanca este surprinsa de camere din ce in ce mai des in conflicte verbale cu diferite persoane din Casa fetelor si acest fapt nu este deloc in avantajul ei.

Dupa ce a afirmat ca “nu si-ar fi imaginat vreodata sa aiba o antipatie pentru o persoana inca de la prima vedere”, Elena a intrat in conflict cu Simona, ceea ce a facut-o sa izbucneasca in lacrimi.

“Nu sunt suparata de ceea ce s-a intamplat, sunt suparata ca mama mea sa nu se supere pe chestia. La televizor se intelege altceva. Nu e vorba ca am uitat de unde am plecat, dar aici lucrurile stau cu totula altfel. Poate nici noi nu am inteles anumite reactii ale participantilor din sezonul trecut, asta pentru ca altfel traiesti lucrurile ca telespectator, si altfel le traiesti cand stai aici. Vreau sa-i cer scuze mamei mele, in primul rand, daca a inteles ceva gresit”, a spus Elena.