MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida nu va rata finala acestui sezon

Mirela Boureanu Vaida, cea mai provocatoare aparitie de pana acum - FOTO

Vestea ca moderatoarea Mirela Boureanu Vaida este insarcinata a bucurat pe foarte multi fani ai show-ului “Mireasa pentru fiul meu” insa, in acelasi timp, a adus si numeroase semne de intrebare asupra viitoarei prezentatoare a emisiunii.

S-au vehiculat numele unor vedete care au cochetat, intr-un fel sau altul, cu trustul Intact printre care Adriana Bahmuteanu, Mara Banica sau chiar Oana Zavoranu.

Multi o regreta pe fosta moderatoare Gabriela Cristea insa au avut cuvinte de lauda si la adresa Alinei Dumitru, cea care alaturi de Adrian Nertea a tinut emisiunea in saptamana in care Mirela Boureanu a fost plecata in concediu.

CITESTE SI: MPFM 30 SEPTEMBRIE 2014. Elena nemultumita ca apare zilnic in materiale

 

Surse din anturajul viitoarei mamici tin insa sa detensioneze atmosfera in jurul acestui subiect. Cel mai probabil, Mirela Boureanu Vaida va lipsi de pe platourile emisiunii doar o luna de zile, ultima parte a sezonului urmand sa o gaseasca printre concurenti.

La fel ca si in vara, “golul” va fi acoperit de Alina Dumitru si Adrian Nertea, deja obisnuiti cu standardele show-ului.