MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Ochii fanilor atintiti spre Elena

Dupa un sezon 3 plin de evenimente neprevazute, cea de-a patra editie a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” incepe fulminant.

Pata de culoare a debutului de sezon pare a fi Elena, in varsta de 25 de ani, originara din Medgidia insa “capitalista” cu acte in regula de 6 ani.

Desi este una dintre cele mai frumoase fete ale acestei editii, se pare ca nu acest lucru a atras atentia fanilor fideli ai acestei emisiuni, neobositi in a culege informatii pretioase referitoare la fiecare concurent.

“Spionii” au descoperit cateva postari expuse de Elena pe retelele de socializare, dupa ce a avut certitudinea ca trecuse de preselectii.

Elena a atras atentia prin limbajul “liber” prin care actuala concurenta a informat despre faptul ca la preselectii s-au prezentat mai putini pretendenti decat era de prevazut, motiv pentru care producatorii emisiunii ar fi apelat la “serviciile” mai multor actori amatori care sa asigure “spectacolul” sezonului 4, din postura de concurenti.

“Am trecut de preselectiile lor, dar ei inca mai cauta persoane sa se inscrie, bineinteles de umplutura, si niste actrite si actori bine platiti sa faca show si care sa plece repede. La celelalte preselectii am vazut fete noi, nu m-ar mira cand o sa intru in casa sa vad alte fete noi, care bineinteles sunt niste panarame platite de ei sa se dea in hamac! :)))))
Cu mine acolo, o sa primeasca cele mai mari amenzi din istoria CNA-ului, iar pe Mirela o sa o fac sa isi dea demisia! :)))
Nu uitati sa sustineti, falsitatea, persoana, care ii ia la misto pe toti, si care ia totul in ras in acest rahat de show!
O sa va dati seama cine sunt, dupa cateva luni, :)))))))))))))”.

Elena avea insa sa recidiveze si in prima zi a sezonului 4 atunci cand s-a grabit sa le numeasca pe concurentele din sezonul anterior drept “retardate”.