MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Raluca s-ar vrea o sotie ideala!

In acest stadiu al sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu”, Raluca ocupa unul dintre pozitiile podiumului in ceea ce priveste gradul de simpatie in randul fanilor fideli ai emisiunii.

Fara a se arunca in discutii inutile si departe de a iesi in fata cu gesturi provocatoare, Raluca pare a se bucura de sutinerea unui numar important de fani care o apreciaza si pentru frumusetea sa aparte.

Raluca nu a aratat insa la fel intotdeauna, look-ul ei suportand o schimbare cat se poate de vizibila, in urma cu cativa ani.

Simpatica aspiranta la titlul de “mireasa sezonului 4” era bruneta si sprancenele ei, mult discutate pe retelele de socializare, erau ceva mai subtiri decat in prezent.

Raluca are 24 de ani si vine tocmai din Oradea. Raluca se considera o fata modesta, sociabila și respectuoasa! ii face multa placere sa petreaca timpul in bucatarie, iar talentul culinar se vede atunci cand pregateste: ardei umpluti, paste si o delicioasa supa de pui! La fel de mult ii plac si drumetiile pe munte!

Despre experienta care o asteapta la “Mireasa pentru fiul meu” spune ca o va face sa priveasca diferit viata! Raluca: Aceasta experiența ar fi o schimbare radicala in viata mea si cu adevarat unica!

Nu stie exact cum ar vrea sa arate viitorul ei soț, dar ar vrea ca el sa fie afectuos si ințelegator! Despre mama soacra spune ca i-ar placea sa fie asa precum mama ei!

Cand vorbeste despre posibilitatea de a deveni sotia ideala, Raluca declara: Imi doresc acest lucru si am sa fac tot posibilul pentru ca relatia noastra sa fie perfecta!

Sursa stire: spynews.ro