MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Stefan: Roxana este aleasa mea!

Roxana si Stefan sunt cei doi concurenti creditati cu cele mai mari sanse sa formeze primul cuplu al sezonului cu numarul 4 “Mireasa pentru fiul meu”.

Curios este insa  faptul ca desi ei nu inca o relatie oficiala, au inceput deja sa-si exprime nemultumirile referitoare la eventualele nepotriviri de caracter.

Mai decis pare in acest moment Stefan, cel care a declarat chiar din prima saptamana a sezonului ca Roxana este aleasa inimii lui. Nici aceasta nu a ramas indiferenta la avansurile facute de Stefan insa s-a aratat sceptica la ideea ca baiatul nu ar simpatiza si o alta fata din Casa, caz in care ea ar fi pusa intr-o situatie jenanta.

”Nu poti sa fii sigura. Ne-am vazut o singura data. Poate pe el il atrage alta fata. Nu suport asta. M-ar pune intr-o poziiie proasta. Gen, daca vrei du-te si cunoaste pe alta, dar la mine sa nu te mai intorci. Culmea, sa aleg un baiat care nu m-a ales”, a spus Roxana.

Doar ca Stefan este hotarat sa o cucereasca pe Roxana si spune ca nu-l va interesa alta fata nici dupa ce le va cunoaste pe celelalte concurente.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 4. Valentina se simte invidiata de colegele de competitie

”Nu are niciun rost ( sa cunoasca alta fete n.r). I-am zis clar ca pe ea vreau sa o cunosc. Daca mie imi place Roxana, ce rost are sa le cunosc pe toate? Tot Roxana ramane”, a spus Stefan

”L-am ales pe Stefan pentru ca pare sa fie genul meu. Asa mi s-a parut mie”, a spus Roxana.