MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Teo si Ionela pusi la zid de telespectatori

Teo si Ionela sunt primii competitori din sezonul 4 MPFM care au format un cuplu. De altfel, mult timp au fost considerati cuplul care da dovada de cele mai sincere sentimente insa numai cat timp au stat in “banca lor”.

Ultimul top care ilustreaza numarul de voturi venit din partea fanilor emisiunii dar si faptul ca sunt cuplul care a beneficiat de cele mai putine “atentii” din partea telespectatorilor au adus tensiune intre cei doi iubiti.

Teo si Ionela au facut chiar apel la sustinatorii lor pentru a le da “un imbold” (cadouri) necesar unui moral ridicat pentru restul competitiei.

Unii au catalogat gestul o “milogeala” specifica unor actori ieftini insa cei mai radicali dintre cei care urmaresc zilnic acest show au inceput sa puna deja la indoiala dragostea dintre ei.

Afirma ca au mai vazut astfel de “smecheri” si in sezoanele anterioare al caror scop este acela de a-i “prosti pe telespectatori cu milogeala lor” si care afirmau cu tarie, dupa numai doua zile de relatie, ca se iubesc la nebunie si ca vor incheia sezonul casatorindu-se.

Fan MPFM: “Am mai vazut noi d-astia care isi spuneau ca se iubesc dupa 2 zile si a treia vroiau sa se si casatoreasca …. o scoala n-ar fi facut, la munca nu s-ar duce…au venit la mpfm sa cerseasca ….”.

Fan MPFM: “Au inceput sa faca scenarii de doi lei poate,poate prostesc lumea si ii voteaza.”