MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3: Andreea a concurat la TE PUI CU BLONDELE

Unii dintre concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” vad emisiunea ca pe o rampa de lansare in showbiz-ul romanesc. Este si cazul Andreeii, fata care s-a facut remarcata in sezonul 3 in primul rand prin scandalurile avute cu doamna Maria, bunica lui Laurentiu.

Nu a reusit sa formeze un cuplu de-a lungul perioadei petrecute in Casa insa a fost selectata de realizatorii emisiunii “Te pui cu blondele” penru a raspunde diverselor intrebari.

Numele cu care Andreea concureaza in emisiunea prezentata de Dan Negru ne-ar putea duce in eroare insa nu este nicio greseala.

Andreea poarta in piept ecusonul cu numele Valentina acesta fiind numele cu care i se adreseaza parintii.

La meserie si-a trecut functia de contabil si, desi nu este blonda, “si-a tras” cateva suvite peste saten pentru a se incadra in formatul emisiunii.

Andreea nu a rezistat prea mult in batalia cu Doru Todotut, Claudiu Bleont si Connect-R, fiind eliminata printre primele. Intrebarea care a pus-o in dificultate, “Pentru ce da regatul sau Richard al 3-lea?” era una ce avea un raspuns banal si anume “un cal”. incercand sa scoata un raspuns bun de la ea, Claudiu a intrebat-o daca stie al cui rege a fost Richard al 3-lea. Vali a raspus razand: “Habar nu am”.

Pe langa faptul ca nu a stiut sa raspunda la aceasta intrebare, Andreea nu stia nici cine este regele Richard. Cu mult tact, Claudiu Bleont i-a spus intreaga poveste.