MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. ANDREEA a plecat de acasa din cauza jignirilor aduse de tatal ei

Ceea ce parea la un moment dat o simpla farsa lansata pe Facebook de un necunoscut care si-a luat id-ul de Daniel Stefan, s-a confirmat ca fiind adevarat. Andreea, fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu”, a parasit domiciuliul fara a se cunoaste foarte multe detalii despre locatia in care se afla in acest moment.

Dupa ce tatal Andreei a anuntat ca fiica sa nu mai este acasa de cateva zile, totii cunoscutii fetei au inceput sa caute informatii despre actuala situatie in care se afla cea in cauza.

Dupa cateva zeci de ore de incertitudine, mama Andreei s-a hotarat sa faca lumina in acest caz explicand motivele prntru care fata a plecat de acasa.

“Andreea nu a fugit de acasa, nu este disparuta, pur si simplu a plecat pentru ca nu mai suporta sa fie jignita, sa fie purtata pe la toate televiziunile, sa fie tinuta in centru atentiei, indiferent cum si in ce fel. S-a saturat sa ma vada jignita, data afara din casa, de cate ori avea domnulStefan (n.r.- tatal Andreei) nervi. In loc sa avem un dialog civilizat, urla, ne jignea. Nu mai vrem o asemenea viata.Va multumesc pentru atentia acordata”, spune cea care pretinde a fi mama Andreei, fosta concurenta “Mireasa pentru fiul meu”, pe un blog dedicat fanilor emisiunii.