MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. ANDREEA este data disparuta de acasa!

O veste tulburatoare a cutremurat paginile de Facebook a mai multor persoane legate in mod direct sau indirect de emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”.

Un user cu numele Daniel Stefan, a cerut ajutorul tuturor prietenilor pentru a o gasi pe Andreea, fosta concurenta a acestui sezon de “Mireasa”, in acest moment data disparuta de acasa.

Unul dintre mesaje ii este adresat lui Robert, bun prieten al fetei, pe perioada cand ambii erau concurenti insa Daniel Stefan a apelat si la Marianita, si ea foarte apropiata de Andreea pe vremea cand imparteau aceeasi camera in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”.

Chiar daca au aparut si voci care considera contul de pe care s-au trimis mesajele ca fiind unul fals, Daniel Stefan a tinut sa precizeze ca totul este real si ca singura lui dorinta este ca fiica sa sa se intoarca acasa.

“Robert ajuta-ma sa gasesc fata, a fugit de acasa Andreea, nu stiu unde este, cu cine, numic, te rog ajuta-ma s-o gasesc. Am vorbit cu Marianita, a spus ca ma ajuta”, spune Daniel, cel care pretinde ca este tatal Andreei.

“Domnul Daniel, daca aflu ceva va anunt. O sa ma interesez si eu”, i-a raspuns Robert.

Andreea si-a cautat marea dragoste în casa “Mireasa pentru fiul meu”, insa nu a avut succes. Dupa plecarea din competitie, Andreea a participat si la emisiunea de cultura generala “Te pui cu blondele”.