MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. DOAMNA AURICA: Viorel si Laura se iubesc dar nu se exteriorizeaza!

Ramasa singura in Casa, timp de o saptamana, doamna Aurica, mama lui Viorel, a fost nevoita sa reziste cu stoicism atacurilor venite dinspre ceilalti concurenti si, in special, din partea lui Andrei.

Iubitul Cristinei a recunoscut ca incepand cu ultima Gala saptamanala s-a hotarat sa sustina eliminarea din competitie a lui Viorel, motiv pentru care a dorit sa-si justifice noua optiune.

Andrei a afirmat ca Viorel nu are niciun sentiment fata de Laura si ca singurul considerent pentru care a facut cuplu cu ea a fost ramanerea in competitie.

Surprinzator sau nu, Andrei a completat ca Viorel a iubit-o cu adevarat pe Oana si ca nici acum nu este foarte sigur ca nu mai simte nimic pentru actuala iubita a lui Laur.

Galateanul a specificat ca nu are nimic personal cu Viorel, ca vorbele spuse in direct sunt pur si siplu impresia lui despre actuala relatie a lui Viorel si ca tocmai lipsa sentimentelor dintre Viorel si Laura l-au facut sa-l nominalizeze pe acesta pentru eliminare.

Cu Viorel aflat la mii de kilometri departare, doamna Aurica s-a simtit nevoita sa-i ia apararea fiului ei insa nu a reusit decat sa puna si mai mult paie pe foc.

Doamna Aurica: “EU CRED CA COPIII SE IUBESC DAR NU SE EXTERIORIZEAZA…DECI AU CE AU IN SUFLET!!!”

Explicatia nu a convins insa pe niciunul dintre concurentii aflati in platou. Andrei a ramas insa cel mai vehement dintre contestatari, aratandu-si, in continuare, neincrederea in realizarea unei nunti intre Viorel si Laura.

Doamna Aurica a incercat sa dea o replica si acestei afirmatii insa nu a reusit decat sa crediteze spusele anterioare ale lui Andrei.

Aurica a spus ca desi Viorel si Laura sunt de foarte putin timp impreuna nu ar avea nicio piedica sa se casatoreasca in Marea Finala.

Mama lui Vio a recunoscut ca ea insasi s-a casatorit doar la trei saptamani de cand isi cunoscuse barbatul si chiar daca intre ei nu fusesera, la momentul respectiv, niste sentimente furibunde, intelegerea in cuplu a facut ca ea si sotul ei sa realizeze multe in viata.