MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. DOAMNA MARIA o vrea pe Oana castigatoare in Marea Finala

Doamna Maria a fost una dintre cele mai controversate prezente ale sezonului 3 de “Mireasa pentru fiul meu”. Desi a avut numeroase conflicte in interiorul Casei, in cele mai reprezentative adversarul numindu-se Andrei, bunica lui Laurentiu nu si-a dorit sa paraseasca show-ul, inainte de Marea Finala.

A continuat insa sa urmareasca emisiunea chiar si dupa eliminare si, dintre cei ramasi in Casa, doar pentru Oana are cuvinte de lauda.

Doamna Maria a dat o scurta declaratie in paginile unui blog consacrat emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” in care a evitat sa-l critice pe Andrei, in ciuda relatiei tensionate avute cu el pe parcursul competitiei. Nici pe Raymond si Constantina nu a dorit sa-i atace, cunoscuta fiind prietenia acestora cu nepotul ei insa nu a ezitat sa o arate cu degetul pe Mariana, iubita lui Grigore.

Bunica lui Laurenţiu sustine ca si-o doreste pe Oana castigatoare, iar Mariana nu merita absolut nimic deoarece este egoista si rautacioasa, din punctul ei de vedere.

“Mariana nu merita nimic e egoista si rautacioasa, joaca numai teatru. Oana si-a sapat groapa singura atunci cand a ales-o pe Mariana (n.r.- in cursa pentru primirea premiului de 10.000 lei). Imi doresc foarte mult sa iasa “Mireasa anului”, merita, altele sunt mai ceva ca ea”, a declarat “Bunica”.