MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. LAUR: Oana m-a surprins neplacut prin atitudinea afisata in poze

Luna de miere dintre Oana si Laur a luat sfarsit, clipele de romantism fiind inlocuite din ce in ce mai des de certuri care desi nu sunt insotite de jigniri lasa amandorura senzatia ca s-au garbit putin in a se declara cuplu pana la finalul vietii.

Laur este exasperat de eterna dorinta a Oanei de a iesi in fata, cu orice pret. Chiar daca Laur a reintrat in competitie doar de dragul ei, Oana are excese de “fata fara cuplu” care nu ii sunt pe plac actualului iubit.

Ultima isprava a bacauancei a fost sedinta foto la care Oana a pozat cat se poate de provocator, imbracata intr-o pijama extrem de sexy.

Chiar daca pe tinuta Oanei era inscriptionat un mesaj care trimitea la poveste de dragoste dintre ea si Laur, acesta nu a apreciat deloc fotografiile.

Laur ii critica atat tinuta cat si atitudinea. Oana este de acord cu supararea lui, spunand ca intradevar atitudinea ei nu este una demna de o femeie ce doreste sa se casatoreasca, insa i se pare ca totusi exagereaza.

“Nu este vorba doar de tinuta, nici atitudinea nu este potrivita. Nu mai conteaza, i-am spus ca nu imi place”, a spus Laur.

“Chiar imi pare rau. Ieri a fost o zi frumoasa si ma supar cand vad ca s-a terminat asa”, a spus Oana.