MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. Liliana: Parintii lui Raymond mi-au spus ca nu o vor pe Constantina

Finala sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu” a reprezentat locul si momentul in care mama lui Laur a avut de purtat un “razboi personal” cu familia Oanei, suparata de faptul ca fiul ei a fost scos drept vinovat al tuturor evenimentelor neplacute petrecute in interiorul cuplului Oana-Laur.

Fara sa vrea, Liliana a amintit in frazele rostite si de parintii lui Raymond in contexte care nu erau tocmai favorabile relatiei pe care Ray o are cu “mireasa sezonului”, Constantina.

Dorind sa-si justifice faptul ca in ultimele trei luni nu a incercat sa ia legatura cu parintii Oanei, mama lui Laur a afirmat ca nu este singura mama din competitie care a procedat in acest mod: “Tu crezi ca mama lui Raymond a vorbit cu mama Constantinei? Pai mama lui Raymond nu o baga in seama in viata ei pe Constantina.”

Mama lui Laur a mers si mai departe cu dezvaluirile incendiare care pareau a veni direct de la sursa. Intr-o pauza a finalei, Liliana i-a oferit vesti lui Laur despre soarta celuilalt cuplu care nu a facut nunta in ultimul act al competitiei.

“Chiar acum am vorbit cu parintii lui Raymond. Mi-au spus ca nici ei nu o vor pe Constantina. Au zis ca nici nu se pune problema unei nunti.”

In ultima emisiune a sezonului, intrebati despre relatiile existente intre parintii lor, Raymond si Constantina au oferit raspunsuri extrem de stangace prin care nu au reusit decat sa dea in continuare “apa la moara” celor care nu vad un viitor foarte fericit pentru relatia lor.

Raymond: “Parintii nostri comunica dar nu in fiecare zi. Intr-un fel mai bine sa nu comunice foarte mult cat suntem noi plecati deoarece nu au ce sa-si spuna. Decat sa apara discutii in contradictoriu, mai bine sa nu vorbeasca.”

Constantina: “Familiile nu vor sa se bage foarte mult in viata noastra. Eu ii doresc din tot sufletul lui Laur socrii cum am eu. Sunt foarte norocoasa. Mi-a dat Dumnezeu si un iubit foarte bun dar si o familie foarte buna.”

Raymond: “Intre familiile noastre este o relatie foarte buna din punctul meu de vedere dar intradevar nu este una de fratie!!!”.