MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. Oana si Laur, un cuplu fericit in afara Casei

Cel mai comentat cuplu al sezonului al treilea Mireasa pentru fiul meu a fost cel format dintre Oana si Laur. Desi la momentul finalei cei doi aveau o relatie de numai trei luni, Oana si Laur au atras atentia fanilor emisiunii cu lejeritatea cu care au incalcat mai multe reguli ale competitiei.

Inchiderea lavalierelor si comunicarea prin semne erau pentru ei un lucru atat de obisnuit incat au decis sa treaca la un alt nivel. Au facut rost de un marcher cu ajutorul caruia isi scriau zilnic biletele insa totul a culminat cu marturiile Oanei referitoare la intretinerea de acte intime, in interiorul Casei.

Chiar daca Laur a fost eliminat chiar in timpul finalei, pentru cuplul format cu Oana ultimul act al competitiei a venit ca o izbavire.

Dupa o ultima luna extrem de tensionata in competitie, Oana si Laur au simtit din nou gustul libertatii. Cei doi au petrecut prima zi in afara case alaturi de sustinatorii lor si au parut mai apropiati ca niciodata.

Oana si Laur s-au bucurat de prima zi in afara casei “Mireasa pentru fiul meu” alaturi de sustinatori. Acestia au mers la un cunoscut fast-food alaturi de ei, dupa care s-au retras singuri in parc. Oana si Laur pareau mult mai relaxati, dând de inteles ca relatia lor este pe calea cea buna.

O serie de fotografii cu Oana si Laur din prima zi in afara competitiei circula pe Internet.

Dupa un an cu bune si rele, emotii si tensiuni, inca un sezon “Mireasa pentru fiul meu s-a incheiat. Seara trecuta, imediat dupa miezul noptii, numele mireasei celui de-al treilea sezon al emisiunii a fost pronuntat! Potrivit voturilor publicului, Constantina a fost cea care a meritat titlul de “Mireasa sezonului”, iar partenerul ei, Raymond a trait si s-a bucurat, alaturi de ea, fiecare moment.

Sursa stire: spynews.ro