MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. Oana va trai cu frica sa nu-si deranjeze partenerul

Oana si Laur par a fi trecut peste marea cumpana pe care au avut-o la finalul saptamanii trecute. Desi intre ei mai exista vizibile animozitati, cei doi incearca sa redevina cuplul dinamic si incantator din primele zile de cand Laur reintrase in Casa.

Relatia dintre cei doi a intrat chiar intr-o noua etapa incepand cu sarbatorirea a doua luni de relatie. Laur i-a pregatit o surpriza iubitei sale hotarandu-se sa o ceara pe Oana de logodnica.

Vizibil emotionata, Oana a acceptat inelul de logodna cu speranta ca povestea lor de iubire va invinge orice problema de comunicare dintre ei.

Fanii cuplului s-au grabit sa-i felicite pe cei doi indragostiti pentru eveniment insa, cum era de asteptat, imediat au aparut si contestatari.

Daca admiratorii Oanei s-au grabit in a se incuraja pentru a-l vota si pe Laur pentru apropiata gala saptamanala, multi vad in gestul lui Laur inca o strategie a celui mai controversat cuplu al acestui sezon.

Antifanii cred ca logodna dintre Laur si Oana este doar cea mai scurta cale a Oanei de a pune mana pe cat mai multi bani.

Chiar si intre cei care ii vor binele Oanei sunt sceptici asupra intentiilor lui Laur. Se presupene ca acesta va deveni din ce in ce mai indraznet in conditiile in care deja a atentionat-o in mai multe randuri pe Oana ca va sar gardul in cazul in care il mai deranjeaza cu diverse acuze.

Fan Oana (Facebook): “Voi votati-l ca asta a si vrut. De asta a venit si ‘faimoasa cerere’. Votati-l sa ajunga sa se poarte iar asa ‘frumos’ cu ea. Sa nu poata Oana sa deschida gura ca sare Laur gardul sau sa nu spuna nimic ca iar ii sare el la gat. Asa v-ar placea sa decurga relatia voastra? Sa traiti cu frica de a scoate un sunet pentru a nu va deranja partenerul? Asta e iubirea adevarata?”

Sursa foto: Facebook