MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZONUL 3. Roger: Il provoc pe Alin la un duel pentru inima Ginei

Telespectatorii fideli ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” cunosc episodul admiratorului secret al Ginei, venit la un moment dat in Casa pentru a-i darui un iepuras pe nume Roger.

Respectivul sustinator ar fi vrut sa fie alesul fostei concurente MPFM la iesirea acesteia din competitie insa, se pare ca optiunea Ginei a mers catre Alin, si el vechi competitor al acestui sezon.

Desi optiunea Ginei a fost una cat se poate de clara, admiratorul ei din afara Casei nu s-a lasat invins si a mers mai departe cu avansurile facute fostei concurente. Imediat dupa eliminarea acesteia, stiind ca va merge pentru o noapte la un hotel din Capitala, cel numit pe retele de socializare “Roger” a trimis Ginei un buchet de flori insotit de un mesaj cat se poate de graitor.

In emisiunea de luni, Gina s-a afisat de mana cu Alin, declarand ca de sambata formeaza un cuplu. In culmea fericirii, Alin a spus si de cadoul primit de Gina de la Roger, despre care a marturisit ca l-ar fi aruncat la gunoi.

Aceste din urma cuvinte, l-au infuriat foarte rau pe Roger, care a decis sa nu renunte la lupta de cucerire a Ginei si i-a lansat lui Alin o provocare face-to-face.

Iata mesajele cu care Roger l-a provocat pe Alin, pe internet:

“O provoc pe domnisoara ALIN la o confruntare fata-n-fata pentru inima GINEI la televizor , ca tot ii place lui sa ma provoace. Accepti provocarea ALIN sau esti las si te ascunzi sub fusta mamei in continuare .”

“Cand un barbat se lauda la tv ca a stricat o surpriza primita de o fata de la un admirator pe langa ca nu are incredere in ea si da dovada de nesiguranta e un prost !”