MIREASA PENTRU FIUL MEU. Soc in casa MPFM. Cristian a avut nevoie de interventia ambulantei

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Situatie neprevazuta la “Mireasa pentru fiul meu”, show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea. O ambulanta a fost chemata in casa competitiei, dupa ce stresul si tensiunile au atins o noua cota. 

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Unul din cele mai indragite cupluri de la “Mireasa pentru fiul meu”, format din Cristian si Elly, a trecut printr-un episod neplacut zilele acestea. Cristian i-a facut o criza de gelozie iubitei sale din casa, iar discutiile in contradictoriu si fumatul in exces l-au facut sa se simta rau. 

O echipa de la Salvare a fost chemata la fata locului si au avut grija de Cristian, care a inceput sa acuze greturi si ameteli. Medicii i-au recomandat sa se alimenteze corespunzator si sa fumeze mai putin.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Discutiile dintre Cristian si Elly au fost inceput dupa ce concurenta a mancat singura, fara sa-si astepte iubitul, iar apoi, a plecat sa se relaxeze la psicina din curtea casei. Mai mult, Cristian l-a surprins si pe Radu in piscina in care se afla si iubita lui, iar acest lucru l-a facut sa aiba o criza de gelozie. 

Sursa: spynews.ro