MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii o considera pe Mariana sotia perfecta

Marea majoritate a materialelor care ii au in rol principal pe concurentii de la Mireasa pentru fiul meu prezinta discutii in contradictoriu si uneori certuri dure intre cupluri sau chiar in interiorul cuplurilor.

De-a lungul ultimelor luni, “actorii” titulari ai unor astfel de momente au fost Andrei-Cristina, Raymond-Constantina si Laur-Oana.

Cuplul Grigore-Mariana ramane mai intotdeauna intr-un nemeritat con de umbra insa acest lucru se intampla si datorita faptului ca ei refuza de cele mai multe ori sa se implice in discutii care nu privesc in mod direct relatia lor.

Foarte interesate sunt insa opiniile telespectatorilor neutri referitoare la ei. Ziua in care Grigore si Mariana au fost “de munca” la postul de DJ a adus si surprize placute oferite de vorbele bune rostite in principal Marianei.

Oana si Constantina se lupta in acest moment pentru titlul de “mireasa saptamanii” insa Mariana, prin simplitatea ei naturala si prin discretia cu care isi vede de relatia sa de cuplu, ar putea oferi oricand exemplul perfect pentru felul in care ar trebui sa arate o viitoare sotie si mama.

Fan MPFM: “Mariana este o femeie deosebita, daca asa vea un baiat mi-as dori o nora ca Mariana. Cine a acuzat-o pana acum a acuzat-o pe nedrept.”

Fan MPFM: “Marinaa are o rabdare de fier.”

Fan MPFM: “Mariana este o fata cu foarta multa rabdare pentru ca iti suporta glumele care uneori sunt exagerate.”

Sursa foto: Captura Antena 1