MIREASA PENTRU FIUL MEU. Traian relaxat dupa despartirea de Corina

Fostii concurenti ai sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu” continua sa ne surprinda cu diverse fotografii, ori de cate ori au ocazia. Ultimul intrat pe aceasta lista este Traian, cel recent despartit de Corina dupa cateva luni de relatie cu bune si cu rele.

“Spaniolul” a uimit insa pe toti cei care l-au sustinut in relatia avuta cu Corina cu o fotografie in care apare alaturi de doua simpatice domnisoare dar mai ales prin comentariile pe care le-a facut la adresa celor care isi exprimau opiniile referitoare la imagine (vezi foto).

Imediat fanii MPFM s-au grabit sa-l caracterizeze pe Traian drept “needucat” si lipsit de respect pentru cea care i-a daruit sentimente sincere.

Fan MPFM: “Un roman plecat afara cu figuri si mincinos …el la emisiune a venit sa se afirme si cand a vazut ca nu il vede Catalin Botezatu a jucat teatru pana s-a terminat competitia …un baiat fara scrupule …..vai de viata lui acolo afara …si vai Doamne cand se va intoarce in tara …ca nu o sa poata sa-l intretina familia toata viata ….atunci sa-l vedem noi…si inca ceva frumusetea e trecatoare…ar fi bine sa se apuce sa mai citeasca si sa scrie ceva ca e JALE un incult si un increzut…”.