MIREASA PENTRU FIUL MEU: Uite cum s-au transformat relatiile in Casa Mireasa. VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Tensiuni tot mai mari in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Cei mai afectati sunt Traian si Corina, care nu mai sunt ce-au fost si nici viitorul nu suna prea bine. Mai mult, Geta, o telespectatoare fidela, o sfatuieste pe Croina sa mearga la psiholog. ”Corina, ar fi bine sa mergi la psiholog. Te-ar ajuta foarte mult!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Nu este un sfat rau intentionat, insa nu arata decat ca partenera lui Traian are probleme. Probleme in relatia cu iubitul ei. 

Geta, o telespectatoare fidela a emisiunii din Targu-Jiu, a intrat in direct, prin telefon, pentru a-si impartasi parerile despre concurenti. Dupa ce i-a urat ”La multi ani” Danielei, aceasta a vorbit cu Traian si Corina, carora le-a transmis ca ar fi bine sa apeleze la un psiholog pentru a depasi problemele din ultima perioada.

Avand in vedere disputele cu Oana, dar si faptul ca mama sa nu este de acord cu relatia cu Traian, o vizita la un psiholog ar fi binevenita pentru fata, considera Geta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Traian, sfaturi pretioase pentru Corina: ”Nu mai ascunde ce simti! Fii deschisa. Vorbeste!” 

Dupa ce a criticat-o enorm pentru gestul de a se urca in masina unui necunoscut, Traian a discutat cu iubita lui, careia i-a oferit cateva sfaturi pretioase.

El i-a cerut iubitei sale sa nu mai planga, ci sa vorbeasca atunci cand are ceva de spus, pentru ca nu e in regula sa taca, sa ascunda ceea ce simte atunci cand este deranjata de anumite lucruri.

De asemenea, el i-a reprosat acesteia ca este foarte geloasa si i-a impartasit ca se teme de ”crizele” pe care le-ar putea face afara.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristina, in culmea fericirii: Este entuziasmata de evolutia relatiei cu Andrei! 

Daca la inceput se certau intens, acum, relatia dintre Andrei si Cristina pare sa fi ”intrat” pe un fagas normal.

Cristina a reflectat asupra modului in care a decurs povestea de dragoste cu Andrei, iar concluziile au fost imbucuratoare.

Ea considera ca Andrei este un baiat de nota 10 si crede in sentimentele lui, motiv pentru care nu se indoieste de el. Are incredere ca inelul de logodna primit din partea acestuia simbolizeaza sentimentele puternice dintre ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Corina, pusa la zid de baieti. Concurentii au criticat-o si s-au intrebat cat e de ”usoara”!

Relatia dintre Traian si Corina s-a racit foarte tare, dupa dezvaluirile incendiare facute de Oana.

Concurentul este in continuare suparat pe iubita sa, motiv pentru care el i-a reprosat faptul ca i-a ascuns lucruri pe care trebuia sa le stie de la inceput.

Ba mai mult, Traian a purtat o discutie despre acest subiect cu baietii, in cadrul careia ei i-au dat dreptate. Mai exact, toti au criticat gestul Corinei de a se urca in masina unui necunoscut si s-au intrebat ce comportament are in afara Casei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Corina, sfatuita sa caute iubirea in alta parte: ”Renunta la Traian. In curand, vin alti baieti!” 

Traian si Corina intampina mari probleme. Dupa dezvaluirile facute de Oana, mama fetei a intrat in direct si l-a criticat tot pe Traian.

Intr-o interventie telefonica, mama Corinei si-a sfauit fiica sa incheie relatia cu acesta, pentru ca in curand vor veni alti concurenti. Ba mai mult, ea si-a impartatit dorinta arzatoare ca fiica ei sa formeze un cuplu cu alt baiat, pentru ca ”Traian e prea prost.”

Daca vor reusi sa treaca peste acese probleme, ramane de vazut.