MIREASA PENTRU FIUL MEU: Unul dintre cele mai indragite cupluri s-a rupt! VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Probleme in Casa emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Unul dintre cele mai indragite cupluri s-a rupt, iar totul s-a intamplat in direct in emisiune. Oana si Viorel, caci despre ei este vorba, au ajuns la concluzia ca nu-si pot depasi orgoliile si au ajuns la concluzia ca e mai bine sa se desparta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Despartire de senzatie s-a produs in direct, in timpul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, Oana si Viorel fiind foarte acizi unul cu celalalt. Cei doi si-au spalat rufele in public si au ajuns la concluzia ca nu isi mai pot continua relatia, spre dezamagirea celor de acasa. In editia de miercuri, Oana si Viorel au avut parte de consiliere psihologica, in speranta ca isi vor putea depasi probleme.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Doamna Aurica, mama lui Viorel, a sustinut despartirea lor, ea fiind cea care l-a sfatuit sa incheie relatia cu Oana. Ca o ironie a sortii, conflictul dintre cei doi a pornit chiar de la numarul impresionant de sustinatori, care i-au adus pe acestia in fruntea clasamentului voturilor: Viorel este de parere ca datorita lui Oana a fost desemnata mireasa saptamanii trecute, in vreme ce Oana considera ca ea este cea care l-a ridicat pe Viorel in ochii celor de acasa, mai ales ca Viorel este nou intrat in competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Daca dragostea va reusi sa invinga orgoliul celor doi concurenti, ramane de vazut zilele acestea, la Mireasa pentru fiul meu. Sa nu uitam insa ca atat Viorel, cat si mama acestuia sunt dezamagiti de comportamentul Oanei. Doamna Viorica il sfatuieste sa se dea la o parte, in timp ce tanarul este de parere ca fata “si-a aratat coltii”. Vedeti mai jos cum s-au comportat miercuri cei doi.

La finalul saptamanii trecute, Oana s-a aratat dezamagita de atitudinea lui Viorel și asta pentru ca tanarul a facut anumite afirmatii care au deranjat-o! De altfel, in urma unei dispute intre cei doi, bruneta a facut anumite gesturi care l-au.

Oana si Viorel dezvaluie cauzele problemelor aparute in relatia lor de cuplu. Asta pentru ca psihologul Anca Boalca sa-i poata ajuta. Specialistul considera ca maturitatea, rabdarea, prietenia si flexibilitatea ar trebui sa stea la baza relației.

“Sunt intr-un impas, dar inca mai au multe sa-și spuna”, a concluzionat psihologul.